GENEL BİLGİ
Derin
denizlerde kayalıklar arasındaki yarıklarda gizlenerek yaşarlar. Bütün
denizlerde bulunmakla beraber, ılık sularda daha
yaygındırlar. Çok lezzetli olan ahtapot pişirilmeden önce eti dövülerek
yumuşatılmalıdır.
Pişirme
önerileri: Salatası, ızgarası, yahnisi, ahtapotlu makarna ve pilav gibi çok
geniş tüketim şekli vardır.
| Ürün Grubu |
Dipsel |
| Boy-Paket İçeriği |
1kg altı |
|
1-2kg/adet |
|
2-3kg/adet |
|
3-4kg/adet |
| Brüt Ağırlık |
: 20 Kg. |
| Net Ağırlık |
: 14 Kg. |
| Glaze Oranı |
: 30% |
| Dondurma Yöntemi |
: IQF |
| Paketleme |
: 20 kg Tek Tek |
| Raf Ömrü |
: 24 Ay (ÜT’den itibaren) |
| Saklama Koşulları |
: -18 ºC |