Bu Sayfayı Paylaş

DONUK ÜRÜNLER

Önceki sayfa

Kuyruklu Karides

Ürün Tipi / Kuyruklu Et Karides

Latince İsmi /

Menşei / Tayland

Üretim Tipi / Avcılık

GENEL BİLGİ

Kabuklu karides temizlemeyi tercih etmeyenler için Pasifik Okyanusu’nun tertemiz sularından gelen Vannamei cinsi karides daha kolay bir seçenek oluşturuyor. Avcılığından hemen sonra kabuk ve kafa kısmından arındırılıp temizlenir ve paketlenerek dondurulur.

Diğer karides türleri gibi bol miktarda protein içerir, sodyum ve kalsiyum gibi değerli mineralleri içermesi yanında demir bakımından da zengindir.

Pişirme önerileri: Güveç, makarna, tava olarak hazırlanabilir

Ürün Grubu Dipsel
Boy-Paket İçeriği
26-30 adet / lb,
31-40 adet / lb
Brüt Ağırlık : 10 Kg.
Net Ağırlık : 8 Kg.
Glaze Oranı : 8%
Dondurma Yöntemi : IQF
Paketleme : 1 kg x 10 = 10 kg
Raf Ömrü : 24 Ay (ÜT’den itibaren)
Saklama Koşulları : -18 ºC

KARAKTERİSTİKLER

Görünüş Doğal Renk
Gözler
Solungaçlar
Tat Acı Değil
Elastikiyet Sıkı, Kuru Değil
Koku Doğal Koku
Yumurta Yem Durumu
Kimyasal AB Standartları